Dolgozunk
cím 1134 Budapest, Lehel utca 11. telefon +36 (30) 950 5650 E-mail info@lunir.hu
 
Tervezünk elválasztó Fejlesztünk elválasztó Működtetünk
 
 

Webfejlesztés

Az üzleti életben való érvényesüléshez elengedhetetlen, hogy rendelkezzünk egy elegáns, korszerű weboldallal, amely könnyen kezelhető, és tiszta képet sugároz meglévő és leendő ügyfeleink felé. Mi olyan személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyekkel profi módon képviseltetheti magát a világhálón.ONLINE IRODA

Weboldalunk nem más, mint virtuális irodánk, amely berendezése és megvalósítása ugyanolyan erőfeszítéseket igényel, mint amit való életbeli munkahelyünknél tapasztaltunk. Ez roppant nehéz, szerteágazó feladat, ahol a programozás, a szövegezés és természetesen a grafika hármasa adja azt az élményt, amely alapján az oldal látogatója akarva-akaratlanul ítéletet mond, és eldönti: szerente-e Önöktől valamit.

Weboldalunk (ahogy irodánk is) rengeteget elárul rólunk, így célszerű olyan módon elkészíteni, hogy az bizalomgerjesztő és összeszedett legyen, kiváló grafikai megoldásokkal, releváns szövegekkel és olyan programozói háttérrel, amely élményszervűé teheti az oldalon való tartózkodást.

Webfejlesztő szakembereink a legújabb trendeket és tendenciákat figyelembe véve dolgoznak, hogy leendő weboldala megfeleljen korunk minden elvárásának, és magas minőséget képviselve öregbíts brandja hírnevét.


SZEMÉLYRE SZABVA

Ahány ember annyi igény, nincs ez másképp a weboldalak esetében sem. Szakembereink a közös munka során folyamatosan konzultálnak Önnel, hogy weboldala minden szempontból megfelelő megfelelő legyen, és hogy maximálisan elégedett legyen a végeredménnyel. Az okostelefonok és táblagépek világát éljük, így már a tervezési fázis legelején maximális hangsúlyt fektetünk arra is, hogy leendő weboldala a hordozható eszközökön is elsőrangú élményt és impozáns látványt nyújtson.


CSOMAGOS MEGOLDÁSOK

Tisztában vagyunk vele, hogy a gyors, kulcsrakész megoldások legalább olyan fontosak lehetnek az üzletben, mint az átfogó és hosszú tervezést igénylő feladatok. Webcsomagos megoldásainkat azoknak a partnereinknek ajánljuk, akik a lehető leggyorsabban szeretnének weboldalhoz jutni, és nem szeretnék a megspórolt időt feláldozni a minőség oltárán. Webcsomagjaink között szabadon kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbbet, de ha nem tud eligazodni, munkatársaink készséggel állnak segítségére, hogy a legjobb megoldást válassza.

Webcsomagjaink ugyanolyan gondossággal készülnek, mint egyedi fejlesztéseink. A tervezés és megvalósítás során hasonló szempontok mentén haladunk, a különbségek abból adódnak, hogy csomagjaink tartalmát előre elkészített sablonokból állítjuk össze, amely nagyban felgyorsítja a munka kreatív részét.

Természetesen csomagos megoldásainkat is úgy állítottuk össze, hogy a végeredmény mobileszközökön is fantasztikus látványt és tökéletes használhatóságot nyújtson.


Szolgáltatásaink:
- Web start
- Web standard
- Web prémium
- Webkatalógus
- Webshop
- Egyedi fejlesztésű webes felület
- Responsive megjelenés
- Domain -, és tárhely szolgáltatás
- Karbantartás
- Webes felületek admin oktatása

Nézze meg csomagjainkat!

Tréning

Törje át korlátait, és legyen sikeresebb a munkájában!

tovább

Marketing

Járjon egy lépéssel 
versenytársai előtt!

tovább