Dolgozunk
cím 1134 Budapest, Lehel utca 11. telefon +36 (30) 950 5650 E-mail info@lunir.hu
 
Tervezünk elválasztó Fejlesztünk elválasztó Működtetünk
 
 

Marketing

Egy jó ötlet önmagában nem jelent egyenes utat a sikerhez. Ahhoz, hogy elérjük céljainkat, ismernünk kell azokat a marketing stratégiákat és eszközöket, amelyek kreatív felhasználásával egy jól működő vállalkozás élén állhatunk. Cégünk Online és Offline területen egyaránt hatékony megoldásokat kínál partnereink számára.

Marketing

INNOVÁCIÓ

A Lunir marketing szolgáltatásai a legkorszerűbb innovatív megoldásokra épülnek. Kreatív szakértőink, programozóink és grafikusaink nap mint nap új dolgokat álmodnak meg, hogy vállalkozása könnyebben érje el közönségét, és látogatóiból visszajáró vásárlók, megbízható partenerek legyenek.

Ahogy cégünk minden szolgáltatáscsoportjánál, úgy a marketingnél és üzleti támogatásnál is komplex és átfogó munkát végzünk. Erre mindenképp szükség van, hiszen a digitális világban roppant nagy a zaj és ahhoz, hogy hallatni tudja a hangját, nem elég meggondolatlanul, stratégia nélkül nekiállni a feladathoz. Mi ebben nyújtunk hatékony segítséget Önnek. Szorosan együtt dolgozva, cégét apránként megismerve feltérképezzük a piacot, meghatározzuk a célközönséget, majd kialakítjuk a tökéletes a brandjéhez tökéletesen illeszkedő arculatot és kommunikációt, amelyeknek köszönhetően egyedi hangot megütve, hatékonyan lesz képes érvényesülni az üzleti világban.


ARCULATTERVEZÉS

Hiába rendelkezik elsőrangú szolgáltatásokkal és termékekkel, ha képtelen értékesíteni őket a piacon. A sikertelen működés gyakori oka a nem megfelelő arculat vagy annak teljes hiánya. Az emberi civilizációk mindig is törekedtek az esztétikus megoldásokra, de az állatvilágban is fontos szerepet a külső. Egy-egy azonos termék esetében gyakran választjuk azt, amelyiket szebbnek ítéljük, de az emberek közti kapcsolatainkat és interakcióinkat is jelentősen befolyásolja szépérzékünk. Így működünk mi, emberek. Ezzel az üzleti világban is számolnunk kell, nem engedhetjük meg magunknak, hogy szolgáltatásaink, termékeink és teljes cégünk saját megjelenése elmaradjon a versenytársakétól.

Grafikusaink, látványtervezőink és designereink megteremtik azokat a vizuális elemeket, amelyekkel könnyebben elnyeri az emberek bizalmát.


KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Az információs korszak egyik legjelentősebb találmánya az internet. Alapjaiban változtatta meg életünket, hétköznapjainkat és az üzlethez való hozzáállásunkat. Közösségi életünk jelentős része online zajlik, és az ehhez kapcsolódó tevékenységeinket is a világhálón végezzük. Az internet által közelebb kerültünk egymáshoz, ami üzleti szempontból is olyan lehetőségeket kínál, amelyek hatékonyak, ugyanakkor a hagyományos marketing megoldások segítségével nem kiaknázhatóak.

Cégünk közösségi médiával foglalkozó szakemberi azonban jól ismerik, és értik ezt az új, digitális világot. Brandje kommunikációja, Facebook oldala és egyéb online tevékenysége olyan stratégia mentén lesz kialakítva, amely segítségével könnyedén megtalálja a hangot közönségével, és eljuthat azokhoz, akik Önt keresik.


Szolgáltatásaink:

Online marketing
- Facebook oldalak menedzselése
- Szövegírás webes felületre
- Online hirdetések elkészítése
- Hírlevél készítés, menedzselés
- Hírszerkesztés
- Logótervezés
- Látványterv készítés
- Arculati kézikönyv
- Kisarculat tervezés
- Nagyarculat tervezés

Offline marketing
- Print anyagok megtervezése, kivitelezése
- Rendezvény-, kiállítás szervezés
- Szövegírás
- Fotózás utómunkával
- Eladáshelyi promóciók szervezése, kivitelezése
- Ajándék-, és nyereménytárgyak tervezése, kivitelezése stb.

Tréning

Törje át korlátait, és legyen sikeresebb a munkájában!

tovább

Webfejlesztés

Emelkedjen ki a tömegből egy igényes és átlátható weboldallal!

tovább