Dolgozunk
cím 1134 Budapest, Lehel utca 11. telefon +36 (30) 950 5650 E-mail info@lunir.hu
 
Tervezünk elválasztó Fejlesztünk elválasztó Működtetünk
 
 

Karitatív tevékenységek

A Lunir Solutions már a kezdetek óta az innovatív, előremutató megoldások híve, és üdvözöl minden olyan kezdeményezést, ahol hasonló értékeket vél felfedezni. Cégünk ezért büszkén folytat karitatív munkát is, ugyanis hiszünk a nagyszerű ötletek fontosságában, amelyeknek nem szabhat gátat semmiféle akadály.


Puli Space

A Lunir Solutions a Puli Space első Ezüst fokú támogatója, amire mérhetetlenül büszkék vagyunk, és továbbra is lankadatlan izgatottsággal figyeljük az űrtechnológia fiatal magyar úttörőinek minden tevékenységét.

www.pulispace.com
Zagyvaszántó

Zagyvaszántó nem csak abból a szempontból kedves számunkra, hogy székhelyünk itt található, hanem egyéb, személyesebb okok miatt is. Amellett, hogy érzelmi szálak is kötnek minket Zagyvaszántóhoz, mi készítettük a település honlapját is, amelyet büszkén adtunk át 2011-ben.

Nebuló Judo DSE Tatabánya

A tatabányai Nebuló Judo DSE által megkezdett kiemelkedő munkát, a gyerekek sportra nevelését és az egészséges versenyszellem kialakítását mi is rendkívül fontosnak találjuk, így örömmel járultunk hozzá az egyesület működéséhez egy áttekinthető és a judo szellemiségéhez illően elegáns oldal elkészítésével.

Telefonos elérhetőségek

Műszaki és informatikai kérdésekben
+36 (30) 871 7168

Weboldal és webfejlesztési kérdésekben
+36 (30) 950 5650

Kommunikáció és marketing kérdésekben
+36 (30) 950 5618

Gagyiweb facebook