Dolgozunk
cím 1134 Budapest, Lehel utca 11. telefon +36 (30) 950 5650 E-mail info@lunir.hu
 
Tervezünk elválasztó Fejlesztünk elválasztó Működtetünk
 
 

Híreink

Az emotikonok evolúciója :-) 2. rész

Dátum 2014. 02. 17. Kategória weboldal Kommentek kommentek
 
Az emotikonok, azaz hangulatjelek kapcsán az első részben áttekintettük, hogy adott jelek együttes szereplése miként ruházódott fel új jelentéssel, illetve, hogyan fejlődtek ők maguk: az alkotórész jelek technikai kifinomultsága nyomán miként vált a hozzájuk tartozó jelentés egyre árnyaltabbá.

 

Miért fontos, hogy cégünk rendelkezzen weboldallal?

Dátum 2014. 02. 06. Kategória weboldal Kommentek kommentek
 
Miért fontos, hogy cégünk rendelkezzen weboldallal?
Fejlődő világunk elengedhetetlen részévé vált az online felület. Mint ahogy mobiltelefon nélkül, úgy internet nélkül is elképzelhetetlenné vált a világ.

A KSH 2012-es felmérése alapján az internet-előfizetések száma Magyarországon 2002-ben 670 ezer volt, 2012-ben pedig meghaladta az 5 milliót.

Az internet segítségével információt gyűjthetünk, állást kereshetünk, közösséget építhetünk, társa lelhetünk, szórakozhatunk, vásárolhatunk, stb. Az élet szinte minden területén a hasznunkra lehet.
 

Pinterest, mint marketing eszköz

Dátum 2014. 02. 04. Kategória internet Kommentek kommentek
 
Pinterest, mint marketing eszköz
Mi is az a Pinterest?

A Pinterest egy amerikai közösségi képmegosztó weboldal. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a regisztrált felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.
A Pinterestet a Cold Brew Labs, egy Palo Altóban lévő 16 fős csapat üzemelteti, havi 12 millió látogatója van, főként nők. A Pinterest felhasználóinak elköteleződése 200-300%-kal erősebb, mint amit a Twitter fel tudott mutatni ebben a korában, így a Pinterestet mára a legnagyobbak - a Facebook, a LinkedIn, a YouTube és a Tumblr - mezőnyében tartják számon.

 

A Facebook szerepe az üzleti életben

Dátum 2014. 01. 15. Kategória facebook Kommentek kommentek
 
Rövid bevezető a kialakulásáról és fejlődéséről

A Facebook 2004. február 4-én kezdte működését. Az oldal létrehozásának ötletét eredetileg Mark Zuckerberg egyetemi előkészítő iskolájának, a Phillips Exeter Academy-nak, fényképes, nyomtatott, könyv alakú kiadványa inspirálta. Ezek a könyvek már évtizedek óta közkedveltek voltak a tanárok és a diákok köreiben is. A Facebook története valójában 2003-ban kezdődött, a Facemash nevű alkalmazás kidolgozásával. Adam D'Angelo, aki Mark Zuckerberg legjobb barátja volt a középiskolában, létrehozott az egyetemisták számára egy kezdetleges közösségi oldalt. (wikipédia)
 

Az online marketing alapeszméje I. rész

Dátum 2014. 01. 14. Kategória weboldal Kommentek kommentek
 
Az online marketing alapeszméje I. rész
Sok cégnek van weboldala, sok céges Facebook profil van és sok privát Facebook profil van. Sokunknak van LinkedIn profilja, és mindennap olvassuk az online híreket. Kapunk hírleveleket és szeretnénk, ha a mi hírleveleinket is sokan olvasnák.

Mindezekből és az általános hétköznapi tapasztalatokból adódóan egyértelmű, hogy életünk és fogyasztásunk – legyen szó hírfogyasztásról, vizuális fogyasztásról vagy akár a hétköznapi dolgok beszerzéséről – áttevődött a webre.
 

Keresés

Kérjük írd be a keresendő szót vagy kifejezést az alábbi helyre, majd kattints az ikonra a hírek közti kereséshez.

Gagyiweb facebook