Dolgozunk
cím 1134 Budapest, Lehel utca 11. telefon +36 (30) 950 5650 E-mail info@lunir.hu
 
Tervezünk elválasztó Fejlesztünk elválasztó Működtetünk
 
 

Híreink

Az alkalmazáson belüli vásárlás éve

Dátum 2014. 01. 28. Kategória internet Kommentek kommentek
 
Az alkalmazáson belüli vásárlás éve
Félelmetes gyorsasággal változik a mobilos szoftverpiac, és sorra buknak el azok a fejlesztők, akik nem tudják tartani a lépést. Aki most kezd fizetős alkalmazás (pre-paid app) fejlesztésébe, az kemény fába vágja a fejszéjét.

Készítünk egy hasznos vagy szórakoztató applikációt mobilra néhány dolláros árért, és ha sokan töltik le, akkor jól keresünk vele. Ez az üzleti modell egészen 2012-ig virágzott a legnépszerűbb iOS App Store-ban és a Google Play-en. 2013-ban azonban megjelentek az első jelek, amik a fizetős appok bukását jósolták.

 

Hatékony munkavégzés

Dátum 2014. 01. 27. Kategória lunir Kommentek kommentek
 
Rohanó világunkban az emberek többsége arra törekszik, hogy minél több munkát el tudjon végezni a lehető legrövidebb idő alatt. A határidők, a felgyülemlett munka mennyisége egyre több összpontosítást és figyelmet igényel. Hajlamosak vagyunk beletemetkezni a feladatainkba, kifogásokat keresni és azt hajtogatni, hogy nekünk mennyire sok dolgunk van. Viszont, ha jól osztjuk be az időnket, ha hatékonyan végezzük a feladatainkat, rengeteg időt és energiát megspórolhatunk.

Nem attól vagyunk jó munkaerők, ha állandóan túlórázunk, nem attól ismernek el a főnökeink, ha tele van az asztalunk papírokkal, és ki sem látszunk belőle. Ha megtanuljuk beosztani az időnket, priorizálni a feladatainkat, nagyon sok időt megspórolhatunk vele. A különbség a hatékony munka és a rengeteg munka között óriási. A legfontosabb, hogy tudjuk, mit kell elvégeznünk, szemben a rengeteg dologgal, amit tehetnénk.

Az is lehet, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy terveztük, de ettől nem kell kétségbe esni, csak újratervezni.

 

A fogyasztási görbe jelentősége kereskedőváltásnál

Dátum 2014. 01. 22. Kategória nordest energy Kommentek kommentek
 
A fogyasztási görbe jelentősége kereskedőváltásnál
A villamosenergia-piacon évek óta bevett szokás, hogy kereskedőváltás esetén a fogyasztó eljuttatja a potenciális új kereskedők számára a pontos előző évi fogyasztását, egy negyedórás terhelési görbe formájában. A hazai földgázpiacon az elosztási informatikai rendszerek elavultsága miatt csak napi adatok léteznek, azonban még ezek is óriási jelentőségű információhalmazt jelentenek a kereskedők számára. Az alábbiakban leírjuk azt, hogy hogyan és miért érdemes Önnek is eljuttatnia kereskedőváltás esetén ezeket a napi adatokat az új kereskedő részére, még a szerződéskötés előtt.

 

Az Instagram használata a marketingben

Dátum 2014. 01. 17. Kategória internet Kommentek kommentek
 
Az Instagram használata a marketingben
Mi az az Instagram?

Az Instagramot 2010-ben hozták létre, mára napjaink legnépszerűbb fotómegosztó alkalmazásává vált. Sikerén felbuzdulva számos más, hasonló alkalmazás készült, ám még mindig az Instagram áll az élen, a maga 150 millió aktív felhasználójával.
 

A Facebook szerepe az üzleti életben

Dátum 2014. 01. 15. Kategória facebook Kommentek kommentek
 
Rövid bevezető a kialakulásáról és fejlődéséről

A Facebook 2004. február 4-én kezdte működését. Az oldal létrehozásának ötletét eredetileg Mark Zuckerberg egyetemi előkészítő iskolájának, a Phillips Exeter Academy-nak, fényképes, nyomtatott, könyv alakú kiadványa inspirálta. Ezek a könyvek már évtizedek óta közkedveltek voltak a tanárok és a diákok köreiben is. A Facebook története valójában 2003-ban kezdődött, a Facemash nevű alkalmazás kidolgozásával. Adam D'Angelo, aki Mark Zuckerberg legjobb barátja volt a középiskolában, létrehozott az egyetemisták számára egy kezdetleges közösségi oldalt. (wikipédia)
 

Keresés

Kérjük írd be a keresendő szót vagy kifejezést az alábbi helyre, majd kattints az ikonra a hírek közti kereséshez.

Gagyiweb facebook