Dolgozunk
cím 1134 Budapest, Lehel utca 11. telefon +36 (30) 950 5650 E-mail info@lunir.hu
 
Tervezünk elválasztó Fejlesztünk elválasztó Működtetünk
 
 

Híreink

Miért fontos, hogy cégünk rendelkezzen weboldallal?

Dátum 2014. 02. 06. Kategória weboldal Kommentek kommentek
 
Miért fontos, hogy cégünk rendelkezzen weboldallal?
Fejlődő világunk elengedhetetlen részévé vált az online felület. Mint ahogy mobiltelefon nélkül, úgy internet nélkül is elképzelhetetlenné vált a világ.

A KSH 2012-es felmérése alapján az internet-előfizetések száma Magyarországon 2002-ben 670 ezer volt, 2012-ben pedig meghaladta az 5 milliót.

Az internet segítségével információt gyűjthetünk, állást kereshetünk, közösséget építhetünk, társa lelhetünk, szórakozhatunk, vásárolhatunk, stb. Az élet szinte minden területén a hasznunkra lehet.

A tudatos fogyasztók többsége, akiknek számít a minőség és a megfelelő ár/érték arány, nagy valószínűséggel az interneten fogják megkeresni a számukra legfelelőbbnek vélt terméket/szolgáltatást.
Mi történik, ha éppen a mi cégünk lenne a számára legmegfelelőbb, mégsem talál ránk, mert nem rendelkezünk weboldallal? Kénytelen lesz az egyik konkurens céghez fordulni és már el is estünk egy potenciális ügyféltől.

Érdemes még megemlíteni, hogy azon felül, hogy rendelkezzünk weboldallal, az sem egy utolsó szempont, hogy milyen az a webes felület. Itt is fontos az első benyomás! A weboldal legyen könnyen átlátható, letisztult, modern, a design pedig a mai kornak megfelelő. A tartalma legyen rövid, tömör, lényegre törő, helyesírási hibáktól mentes és a célcsoportnak megfelelő stílusban megfogalmazott.  

 
 

Keresés

Kérjük írd be a keresendő szót vagy kifejezést az alábbi helyre, majd kattints az ikonra a hírek közti kereséshez.

Következő hír

Pinterest, mint marketing eszköz
 
Mi is az a Pinterest? A Pinterest egy amerikai közösségi képmegosztó weboldal. A szolgáltatás l ...